PRIVACY VAN KLANTEN' REKENING Print

• 0

Wij vinden klanten registratie gegevens en de inhoud van alle berichten van klant persoonlijk en vertrouwelijk.
Wij zullen niet opzettelijk monitor of geheimhouding van de klant e-mail inhoud of registratie gegevens, tenzij wij daartoe niet verplicht zijn: • om de naleving van deze bepalingen en voorwaarden,
• door de wet,
• verdedigen bij gerechtelijke procedures,
• bescherming van onze eigendommen. Aangezien klanten' wachtwoorden essentieel voor hun privacy beschermt, moedigen wij alle klanten NIET delen hun wachtwoorden met iedereen en vervang ze regelmatig. Daarnaast klanten ermee instemmen dat respecteer de privacy en vertrouwelijkheid van anderen.