Personvernet TIL KUNDER' KONTO Skriv ut

• 0

Vi anser kundenes registrering data og innholdet av alle kunden meldinger private og konfidensielle.
Vi vil ikke med vilje eller avsløre noe kunden e-post innhold eller registrering data med mindre vi er pålagt å gjøre det: • for å håndheve disse Vilkårene og betingelsene,
• ved lov,
• til å forsvare oss selv i noen juridiske tiltak,
• for å beskytte vår eiendom. Siden Kundenes passord er viktig for å beskytte deres personvern, vi oppfordrer alle kunder til å ikke dele med passordene sine noen og endre dem ofte. I tillegg godtar kunder til å respektere personvern og konfidensialitet av andre.