Personlige oplysninger om kunders konto Print

• 0

Vi vurdere kundernes registreringsdata og indholdet af alle kundemeddelelser private og fortrolige.
Vi vil ikke forsætligt monitor eller videregive kundens e-mail-indhold eller registration data, medmindre vi er forpligtet til at gøre det: • at håndhæve disse betingelser og vilkår,
• ved lov,
• at forsvare os i ethvert søgsmål,
• at beskytte vores ejendom. Da kundernes adgangskoder er essentiel for at beskytte deres privatliv, opfordrer vi alle kunder til ikke deler deres adgangskoder med nogen og skift dem ofte. Derudover kan kunder er enige om at respektere privatlivets fred og fortrolighed med andre.