AVSKILDHET AV KUNDERS KONTO Skriv ut

• 0

Vi anser att kundernas registreringsuppgifterna och innehållet i alla meddelanden privata och konfidentiella.
Vi kommer inte avsiktligt monitor eller yppa någon kund e-post innehåll eller uppgifter om vi är skyldiga att göra det: • att upprätthålla dessa Regler och villkor,
• genom lag,
• att försvara oss i eventuella rättsliga åtgärder,
• att skydda vår egendom. Eftersom kundernas lösenord är nödvändigt för att skydda deras integritet, vi uppmuntrar alla kunder att INTE dela deras lösenord med någon och ändra dem ofta. Dessutom kan kunder komma överens om att respektera sekretessen för andra.